Curriculum Vitae

Curriculum Vitae
Marketing specialist
Vigerslevvej 65, 1. th, 2500 Valby

Initiativrig og analytisk anlagt. Jeg besidder flere års erfaring inden for marketing – især den digitale del med fokus på business development og web analytics. Jeg er på udkig efter muligheder inden for netop marketing, digital marketing, data science og advanced analytics.

Erhvervserfaring
SEO Specialist & Digital Manager
2016 – nuværende
MediaK ApS

MediaK er et digital marketingbureau. Jeg arbejder her med hele paletten, når det kommer til digital marketing og webdesign. Kundebasen er meget bred, men vi arbejder primært med B2C kunder inden for bl.a. FMCG, rejsebranchen, e-commerce etc. I forhold til SEO arbejder jeg både med tekstforfatning, onpage, offpage, teknisk SEO, linkbuilding etc. Ydermere arbejder jeg også med Facebook-annoncering, Google Analytics, AdWords, email-marketing og  simpelt webdesign – typisk i WordPress. I denne stilling arbejder jeg også i mange forskellige CMS’er, da vi implementerer onpage SEO-forbedringer for kunderne. Alt i alt er det en bred stilling, hvor jeg arbejder med meget forskellige ting inden for online marketing.

SEO Konsulent
2015 – 2016
Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro er en af de største tandlæger i København. Virksomheden har to klinikker – en på Østerbro og en på Frederiksberg. Min opgave hos Tandlægerne på Østerbro var stort set alt i forhold til SEO. Jeg hjalp til med onpage tiltag og oprettede landingssider til nye søgeord for at tiltrække mere trafik på de pågældende søgeord. Ydermere stod jeg meget for linkbuilding og outreach og jeg skrev mange SEO-tekster – både til linkbuilding og til selve websitet. Ahrefs var i denne stilling et af mine primære værktøjer.

Digital marketing assistent
2015 – 2016
Kvantum cph

Kvantum cph er et digitalt marketingbureau. Hos Kvantum cph arbejdede jeg primært med Google AdWords og SEO. I forhold til AdWords arbejdede jeg med søgeordsanalyser, annoncetekster, opsætning af kampagner og annoncer, optimering af disse ud fra performance, negative søgeord etc. Jeg arbejdede primært med annoncering på søgenetværket. Desuden udarbejde jeg også rapporter til kunderne i Raven Tools og i forhold til SEO lavede jeg en del tekstarbejde og linkbulding outreach. Jeg arbejdede primært med B2C segmentet, hvilket afspejlede kundebasen.

Marketing assistent
2015 – 2015
Go Wide ApS

Go Wide er et virksomhed som laver professionel videoproduktion i B2B regi. Hos Go Wide arbejdede jeg med sociale medier og content marketing i form af primært blogindlæg. Disse blogindlæg var skrevet med SEO for øje. Jeg redigerede også websitet, lagde content op og andet forefaldende arbejde.

Marketing intern
2014 – 2014
Traede ApS

Traede er et B2B software til effektivisering og strømlining af salg. Hos Traede arbejdede jeg med mange forskellige aspekter af deres marketing og kommunikation. Jeg skrev mange af teksterne til deres website, idet de manglede en del indhold grundet deres daværende status som startup. Jeg håndterede også deres sociale medier i form af indhold, planlægning af indhold etc. Ydermere lavede jeg også onpage SEO for dem i form af bl.a. meta titles og meta beskrivelser til samtlige undersider. Desuden var jeg ansvarlig for udvikling af content til bloggen.

Researcher & interviewer
2011 – 2015
TNS Gallup

TNS Gallup er en verdensomspændende analysevirksomhed, som udfører undersøgelser og analyser for deres kunder. Hos TNS Gallup udførte jeg markedsundersøgelser om diverse emner, som de pågældende kunder var interesseret i at vide mere om. Disse markedsundersøgelser blev udført via interviews – enten via telefon, ‘face to face’ eller som medhjælper under diverse kvalitative undersøgelsesformer (fokusgrupper, eye-tracking undersøgelser etc.)

B2B telemarketing + mellemleder
2009 – 2010
TM-Telemarketing

TM-Telemarketing er et telemarketingsbureau. Hos TM-telemarketing sad jeg som telemarketingmedarbejder og bookede møder – B2B. Om aftenen agerede jeg coach og team-leder for ungarbejdere der kom og ringede ud ud til B2C-kunder.

Uddannelse
MA International Business Communication
2013 – 2016
Copenhagen Business School

Universitetets egen beskrivelse: “The education offers the opportunity to work with strategic planning of marketing processes in companies and to learn how they relate to the company’s resources, its environment surroundings and the current market situation. You will also gain insight into the relation between market planning and strategy and the company’s overall business strategy. You will obtain an understanding of the relationship between consumption and culture, and how research in consumer behaviour and consumer analysis can be used for the development of branding and market strategies. The focus is on intercultural differences in consumption and their consequences for marketing.” 

Udvekslingsstudent
2012 – 2012
San Diego State University

Som led i min bacheloruddannelse tog jeg et udvekslingsophold på San Diego State University i det sydlige Californien, hvor jeg blev undervist i fag inden for sociale medier, marketing og annoncering og reklame i forskellige medier.

BA International Marketing
2010 – 2013
Syddansk Universitet

Universitets egen beskrivelse: “Du bliver uddannet som en rigtig god kommunikator og markedsføringsplanlægger. Du får også viden om, hvordan virksomheder fungerer, og hvordan kommunikationen foregår i erhvervslivet. Du får også en stor viden om markedsføring og du lærer at lægge strategier og planlægge kampagner. Du vil kunne tage dig af både intern og ekstern kommunikation i virksomheder, ligesom vi på uddannelsen også vægter undervisning i informationsplanlægning.”

Hærens basisuddannelse
2008 – 2008
Det Danske Forsvar

Forsvarets egen beskrivelse: “Basisuddannelsen i Hæren er en grundlæggende militær uddannelse, der gennemføres som en del af værnepligtstjenesten eller som en indledende grunduddannelse på mange af forsvarets øvrige uddannelser. Du bliver trænet i grundlæggende militære færdigheder samt i førstehjælp, brandbekæmpelse og redningshjælp. Du møder helt nye udfordringer, og i løbet af få måneder træner du i og udenfor klasselokalet i at tage ansvar og i at præstere i tæt samarbejde med dine holdkammerater.

Konkret succeshistorie

I MediaK fik vi en kunde der ville have søgemaskineoptimeret sit website. Kunden er en virksomhed der tilbyder erhvervsrengøring i København og omegn. Det viste sig, at rengøring i B2B-regi er en utroligt konkurrencepræget branche – både i form af de mange konkurrenter på markedet, men også i form af den voldsomme konkurrence på søgemaskinerne. Desuden havde den pågældende kunde aldrig tænkt SEO ind i deres marketingstrategi, hvorfor deres website ikke engang befandt sig inden for de første 50 sider på Google på relevante søgeord.   Det var så min opgave at optimere deres website til søgemaskinerne. Det startede selvfølgelig med en grundig søgeordsanalyse og det hele endte ud i, at kunden i dag ligger på side 1 på Google på ét relevant søgeord.

Værktøjer
Ahrefs
Accuranker
Hotjar
Trello
MailChimp
Excel
Screaming Frog SEO Spider
Tableau
Kompetencer
SEO
Flere års erfaring med SEO.
Google Analytics
Flere års erfaring med Analytics.
Project management
Jeg er til dagligt ansvarshavende for mange projekter og er derfor meget kyndig i forhold til at følge en opgave fra a til z uden slinger i valsen fra involverede interessenter.
Tekstproduktion
Jeg har meget veludviklede evner – både indholdsmæssigt og grammatisk – når det kommer til produktion af tekster og jeg skriver på både dansk og engelsk. Jeg har produceret tekster til mange forskellige formål gennem årene så som beskrivende tekster til websites, blogindlæg, tekster til nyhedsbreve, produkttekster, SEO-tekster etc.
Facebook & Instagram annoncering
Jeg er erfaren i Facebook-annoncering og har arbejdet en del med det.
WordPress
Jeg er meget erfaren bruger af WordPress som er et af mine foretrukne CMS, når vi taler mindre websites.
Content marketing
Jeg har arbejdet meget med content marketing gennem årene. Jeg har især beskæftiget mig med området for at tiltrække trafik til forskellige sites, som jeg har arbejdet med.
Email Marketing
Jeg har primært erfaring med MailChimp, som jeg har brugt en del i diverse jobs.
Webdesign
Jeg har erfaring og ekspertise med simpelt webdesign og kan også integrere med eksterne systemer i forhold til online marketing, tracking etc.
E-commerce
Jeg har arbejdet en del med forskellige former for e-handelsplatforme i forhold til både opsætning, konverteringsoptimering og trafik fra online kanaler. Shopify og wooCommerce er blandt nogle af de platforme, som jeg har arbejdet med.
Google AdWords
Jeg har arbejdet en del med AdWords, men det er ikke mit stærkeste punkt, da jeg ikke holder det ved lige, så meget som jeg gerne ville.
HTML
Jeg har et basis kendskab til HTML grundet min SEO-baggrund og under udvikling af mindre websites, men det er ikke et markup language jeg mestrer.