Hvem er jeg?

Jeg er 30 år og har en kandidatgrad i marketing fra Copenhagen Business School. Jeg interesserer mig meget for digital markedsføring, e-commerce, aktier og iværksætteri og pt er jeg i gang med at arbejde på mit eget projekt. Sitet er under opbygning, men jeg skal selvfølgelig nok sige til, når det er ‘up and running’.

Det digitale område er generelt et område der har min særlige opmærksomhed, og jeg følger troligt med i de nyeste trends, når det kommer til marketing på digitale platforme, e-handel og nye teknologier. Pt er jeg meget optaget af Data Science, advanced analytics, AI og machine learning. Jeg er derfor påbegyndt et kursus på på edx.org om netop Data Science. Kurset er udbudt af Microsoft.

Til daglig bor jeg i Valby med min kæreste og vores lille datter, så meget af min fritid går selvfølgelig med at være sammen med familien. Når jeg skal motionere, foretrækker jeg at spille fodbold. Jeg har spillet siden jeg var 5-6 år, og i dag spiller jeg på et 7-mandshold, som vi selv har opretttet. Vi spiller bare på hyggebasis, så vi spiller primært bare kampe og får nok ikke trænet så meget, som vi gerne ville. Men NÅR vi spiller, så går vi op i det med liv og sjæl :-). Jeg kan også godt lide at SE en god fodboldkamp i TV alene eller sammen med venner – når tiden er til det. Mine favorithold er Brøndby IF og FC Barcelona :-). Derudover løber jeg en gang i mellem – typisk rundt om Damhussøen.

Udover fodbold holder jeg meget af at se cykling og følger passioneret med hver sommer, når Tour de France ruller over TV-skærmen. Som ‘fun fact’ kan jeg blandt andet nævne samtlige vindere af Tour de de France siden 1952. Desuden interesserer jeg mig meget for historie, hvor særligt den amerikanske historie fænger mig meget.

Det var lidt om, hvem jeg er. Hvis du har yderligere spørgsmål, kommentarer eller forespørgsler skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. God dag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *